Нашата Андреа и световната звезда - румънката Андреа - са не само адашки, но и взаимни почитателки и приятелки

Мечтата на Андреа да пробие извън пределите на България лека-полека се осъществява. Като за начало русокосата секс бомба на лекия жанр ще покорява родината на румънската звезда Андреа, пишат от kliuki.bg.

Преди да се изяви в съседна Румъния, гаджето на Кубрат Пулев взриви с участието си публиката на концерта, посветен на 10-годишния юбилей на ТВ „Планета“.

След този й безспорен успех нашенската фолк фурия Андреа ще вземе участие и в румънската Коледната програма, където е поканена като специален гост от България. В Румъния тя ще се изявява с дуетната си половинка Кости. Самата покана и присъствието й в съседната нам страна е потвърждение на очевидния факт, че чалга певицата ни има доста фенове вече и зад граница.

Андреа вече е пяла в столицата Букурещ, редом до своята адашка Андреа Баника, която е звезда от световен мащаб. Любимата на Кубрат Пулев не е пропуснала шанса да се снима с нея.

Така е документирано как двете приятелски позират една до друга. Андреа ще се изяви в Румъния със същата рокля, с която пя на рождения ден на „Планета“. Очевидно тоалетът, който е от последната колекция на Michael Kors Holliday 2011 и се представя в бутик „RICH!”, й е любим.