Русата Златка и Емануела се хванаха за косите още в първите дни на Биг Брадър заради ревността на плеймейтката. От екипа издадоха, че фолкпевицата е била на крачка да напусне скоростно формата заради държанието на Райкова, която буквално не била на себе си заради близостта между гаджето й Благой Георгиев и Емануела. веднага след като влязоха в къщата на Биг Брадър: Most Wanted, двамата влюбени започнаха със скандалите. Сексапилната плеймейтка прояви ревност още при първата мисия, която нейният любим трябваше да изпълни заедно с една от бившите си приятелки - фолк певицата Емануела.



Двамата трябваше да задържат топче за пинг-понг с лицата си и в един момент се оказаха в опасна близост. Това подлуди русокосата сексбомба, която след това в спалнята дръпна тежка реч на бившия футболист.

Той пък се опитваше по всякакъв начин да я успокои. В края на краищата двамата заспаха прегърнати, но в днешния епизод страстите се нажежават до червено и Емануела решава да си тръгне, за да прекрати конфликта. Емануела и бившият футболист бяха близки преди около десетина години. Певицата сама се хвалеше, че излиза на романтични вечери с Благо, който тогава бе с майката на двете си деца Христина