Русата Златка е закъсала за пари, пише "България Днес". Във великолепна форма с опънати руси коси, лек грим върху лицето, облечена в спортни дрехи с боти на нисък ток, Златка обикаля из магазините и досажда на продавачките с въпроса: "А това кога ще го пуснете в намаление?"

Красавицата се мяташе на елеци от изкуствена кожа на цена от 75 лева, която обаче явно й се виждаше прескъпа за одеждата. "Ами това няма да го пускат шефовете на намаление", отговаряха любезно консултантките. "Еми добре, а това кога ще го пуснете в намаление?", продължаваше да досажда хубавицата, сочейки друга дрешка. Всичките й опити да поспести някой лев за харесаните от нея парцалки бяха неуспешни.

"Явно Златка е закъсала за пари, щом пита само за намаления, явно гаджето й я държи изкъсо", шушукаха клиентите, които разпознаваха в миньончето някогашната плеймейтка.

Златка реши да скъса с бурното си минало и мъжете с криминални досиета за трафик на дрога и се отдаде на ММА боеца Георги Валентинов. Момчето няма възможност да пилее хилядарки всеки месец по красавицата. Тя пък или е влюбена в него и му пести парите, или: "Прави се на хрисима и скромна, защото аверите му не я харесват заради бурното й минало и непрекъснато го коват срещу нея", допълват близки на двойката.