След месеци страдание и тайно пролети сълзи, Русата Златка най-накрая успя да се върне в леглото на ММА боеца Георги Валентинов, с когото скъса през пролетта. Двамата са заедно на море и твърдят, че раздялата е направила връзката им още по-силна.

Цели три месеца Златка Райкова прекара в чукане на вратата на Жоро, която обаче така и не се отвори за нея. Двамата сложиха край на връзката си през април след жестока караница от ревност. Mоделката заподозряла любимия си в изневяра и така го овикала, че той за малко щял да скочи да я бие. Понеже има богат опит с биячи, тя набързо си събрала нещата и го изоставила.

В момента двойката събира тен на плажа в Свети Влас. Говори се, че Жоро сам отишъл да търси там изкусителката. Тя непрекъснато залива публичното пространство с информация къде се намира и какво точно прави. Нейни познати предполагат, че целта на всичко това е била информацията да стигне до Валентинов в случай, че реши да я потърси.

Преди неговото пристигане на морето Злати е била с приятелки, само в женска компания. Това в последните три месеца й е навик. Докато беше разделена с гаджето си, плеймейтката нито веднъж не се появи в компанията на друг мъж с изключение на гейовете, които се грижат за косата и грима й, споделя Всеки ден.

Източник: slava.bg, сн.: Фейсбук