В интерес на истината, името на провокативно – еротичната Руса Златка напълно изчезна от медиите в последно време. Само допреди месец не минаваше и ден, без Райкова да бъде замесена в някой истински или измислен скандал.

След като я спипаха с плевенския бандит Камен Балбузанов – Куката обаче, върху нея бе наложено пълно медийно затъмнение и мнозина започнаха да се питат какво й се случва.

Според нейни близки Златка Райкова си била съвсем добре и нямало нищо необичайно около нея. На всичкото отгоре, на няколко пъти изказвала изключително задоволство от факта, че не беше замесена в секс скандалите около моделската агенция ''Май Ейджънси'' на културиста Мирослав Йончев, който бе набеден за сводник, а момичетата му за елитни жрици.

За разлика от Русата Златка, колежката й Димитрова съвсем не се размина тихомълком. Името й не само бе оповестено от всички медии като част от каталога на Йончев и компания, но и трудолюбиви журналисти направиха всичко възможно, за да изровят сайтове за продажба на плът, в които бургазлийката има солидно присъствие, пише skandalno.net.

Златка Райкова дори стигнала и по – далеч като заявявала, че нейните колежки съвсем се излагали, като продавали телата си. Тя упорито твърдяла, че никога не е правила подобни неща и никога няма да прави. По цяла минута цъкала с език в знак на възмущение и уклончиво клатела глава. Съграждани на плеймейтката обаче са категорични, че само единият късмет я е спасил от позор.