Златка Райкова е решила да се заеме с нещо по-сериозно от еротичното моделство.

Плеймейтката ще става бизнес дама и ще развива собствена линия за разкрасяване. Русокоската обаче не разкрива дали заниманията й ще са свързани със салон за красота или мода, „за да не научи конкуренцията", пише ''Всеки ден''.

Знойната манекенка най-вероятно ще върти козметичен салон, смятат нейни познати. Тя планирала да изтегли 30 000 лева бизнес кредит, които да прибави към хонорара си от „ВИП Брадър" и с тези пари да завърти колелото. Недоброжелатели на Райкова обаче веднага предположиха злостно, че единственият бизнес, който може моделката да върти, е бардак, при това само като компаньонка, а не съдържателка.



Любимият на блондинката - ММА боецът Георги Валентинов, се хвали, че печели достатъчно, за да може да си позволи жена като нея. Красавицата не се оплаква и твърди, че не е лишена от нищо, но не крие, че й се ще да живее малко по-охолно. Тя си е наумила на всяка цена да започне да изкарва собствени пари.

Плеймейтката още участва във фотосесии, но конкуренцията в нейния бранш е толкова жестока, че не е изключено скоро Райкова да изпадне съвсем. Тя се е амбицирала да се представи в друга светлина и да покаже, че може да прави и нещо по-сериозно от голите снимки. Фактът, че се притеснява от зложелатели в бизнеса, обаче издава, че не е много уверена в бъдещите си занимания.