Ръсел Бранд разкри, че все още чувства умиление към бившата си съпруга Кейти Пери, пише Tialoto.

41-годишният комик обсъди краткотрайността на брака им с „вълнообразното естество на славата“ и го сравни с настоящата му „заземена“ връзка с приятелката му Лаура Галахър.

Ръсел, който стана баща миналата година, сподели какво означава за него семейството пред W. Той разказа, че е придобил опит от връзката си с Кейти и храни само топли чувства към нея.

Според него, причината за раздялата им през 2011 г. е славата и многото ангажименти на двамата.

„Кейти очевидно бе много заета. Аз също бях натоварен, но не в същата степен“, обяснява той.

Актьорът и певицата започват да флиртуват на MTV Video Music Awards през септември 2009 г. Двамата се сгодиха още същата година в Индия, а сключиха брак през октомври 2010 г. По-късно Кейти разкри, че комикът е приключил брака с нея със SMS.

„Той не говори с мен, а ми написа, че подава молба за развод,“ отбеляза с огорчение попзвездата пред Daily Telegraph през 2015 г.

Затова пък Бранд в момента се чувства щастлив с появата на дъщеря му Мейбъл.

„Когато тя се роди, почувствах нещо истинско и дълбоко“, отбеляза той. Актьорът разказва още, че е присъствал на раждането и се чувствал напълно погълнат от него.

„Чувал съм много хора да казват, че не са знаели, че могат да изпитват толкова силна любов, но аз знаех, че съм способен. Просто не бях сигурен какво да правя с нея и когато я видях, почувствах включване.“

Ръсел Бранд се бори с хероинова и алкохолна зависимост преди да се прочуе и обяснява, че с 28-годишната Галахър изживява всеобхватна и зашеметяваща връзка.

„Имам чувството, че всеки заслужава такава любов“, допълва още Бранд.