Мълвата просто плъзна и отмина като лятна буря, но голямото завръщане на Руши в България с концерти, а и увенчано с раждането на дъщеря му преди месец, се оказа настина добра и дългоочаквана новина.

Двамата, поне засега, ще живеят в България в уютната си къща в полите на Витоша. И колкото и да се изчислява колко ще наследи внучката на Лора Видинлиева, според някои прогнози повече от 10 млн. евро, сигурно е, че младото семейство няма от какво да се притеснява и да се налага да живее в икономичен режим.

Руши и Таня са най-дългогодишната ни светска двойка и разбира се, сред най-любопитните.

През 2009 се заговори, че са разделени след 5-годишна връзка, но нито един от двамата не коментира клюката. Умело се справят с прикритието на личния си живот и никога не са позволявали да бъдат бързооборотна стока за светско внимание.



Таня отдавна иска да се пенсионира като модел, още от времето, в което установява, че да учи Културология всъщност й е доста интересно и много важна част от живота й. Дори и това да бъде световна шампионка по конен спорт, не просто републиканска. Моделството е само работа, която трябва да свършиш. „Какъв талант е да се снимаш за модни корици? Аз не вярвам в съществуването на нефотогенични хора. Просто има такива, които не се сработват с камерата, не са достатъчно критични към себе си, мързи ги да се развиват. Но това е въпрос на характер, талант е да си певица с глас като на Марая Кери“, категорична е Таня.