Страшна параноя от папараците на ПИК разтресе Руши Видинлиев на изписването на новородения му син.

Поп певецът и половинката му - манекенката Таня Илиева станаха родители миналия уикенд, а вчера лекарите от ВИП-клиниката "Свети Лазар" прецениха, че бебето и майка му са в отлично здраве и са в състояние да се приберат у дома.

Руши Видинлиев обаче реши да се скрие от папараците и дойде да вземе сина си и половинката си на сумрак.

Видинлиев паркира черния си опел точно пред входа на клиниката в късния следобед и на бегом побърза да се шмукне в нея. Певецът носеше със себе си плик на италиански търговски център, в който вероятно бе сложил бонбони за докторите.

Непосредствено преди с Таня и бебето да напуснат родилницата, Руши подложи на щателна проверка обстановката пред нея. Първо от горните етажи на няколко пъти заничаше през прозорците, за да види има ли подозрителни персони пред входа. После загря и механизма на плъзгащите се врати, които ту се отваряха, ту се затваряха, докато зад тях младият татко проучваше дали отнякъге го дебнат обективи.

Параноясалият Руши все пак се престраши да излезе, за да вземе бебешкото кошче от колата си, а няколко минути по-късно на борда му вече бе и неговият пасажер. Майката Таня напусна клиниката с широка усмивка, но побърза да захлупи лицето си с качулка. Руши монтира кошчето на задната седалка на колата си, където се настани и Таня, след което двамата родители и отрочето им се прибраха в дома си.

Вместо обичайната тумпа-лумпа от роднини и приятели, нито един такъв не бе забелязан на изписването. Не се появи и бабата на малкото момченце - мултимилионерката Лора Виденлиева.

Снимки: ПИК