Руши Видинлиев няма намерение да се връща в България и се отрече от родината. Певецът, който напоследък е зарязал музиката,признава, че в САЩ се чувства истински щастлив и иска да прекара живота си там, пише Всеки ден.

В България синът на милионерската вдовица Лора Видинлиева се връща веднъж годишно, за да се види с приятелите си. Всеки път обаче отчита, че ситуацията у нас е по-лоша в социален и икономически план, а хората са все по-оскотели.

"Нивото на културата е мерило за развитието на обществото. Не може да става дума за сравнение между духовния живот в България и Ню Йорк, където живея от години. Всеки път, като си дойда, все повече усещам, че нямам място тук. Това не е моята среда и хората, които искам да ме заобикалят. Презирам ги!", обяснява Руши.

В момента бившият певец, който вече се е ориентирал към киното, е в родината си, за да присъства на премиерата на нов български филм с негово участие - "Цветът на хамелеона". В него Руши за пръв път има главна роля, а в лентата му партнира Ирена Милянкова, пише slava.bg.

Манекенката, която дебютира пред камера в "Под прикритие", помогнала много на Видинлиев, въпреки че той самият има театрално образование, завършено в Лондон.