Азис демонстрира самочувствие в интервю пред сп.''Блясък''. Ромският славей се похвали, че руската национална телевизия НТВ ще прави филм за него.

Той е на седмото небе от щастие, че руснаците му обръщат внимание, защото се смята за неразбран гений в собствената си страна.

Вече дори не е странно, щом чуем, че Азо се сравнява с Мадона и Бионсе, той ту ги плюе, ту пък обяснява, че е добър колкото тях.

Успокоение за огромното му его иде от Русия, където хората се забавляват с причудливия му външен вид, пише kliuki.bg.

''Коя национална българска медия е правила филм за Азис? Хората са се вдигнали от Русия, аз ще го документирам това и ще го покажа'', кани се фолкаджията.

Той много се гордее с отслабналата си фигура и не пропуска да отбележи, че хората са луди по имиджа му:

''Една чисто нова фигура и визия на която, освен че аз се радвам и хората се радват. Интересно им е, на участията става мазало. В коя дискотека влизат 1100-1200 души освен за мен, да видят новата фигура на Азис. Ако не вярваш, това може да се докаже. В този студ заради мен има опашки пред дискотеките, все едно сме в Америка. Чувствам се сред най-големите звезди, единствената, май има само още един-двама. Имам самочувствие'', отсече Азо в интервюто.

Фолкпевецът все още иска да емигрира, но обяви, че ''изчаква моментите''. Той уж все е недоволен, че хората не го ценят достатъчно, но пак обърна палачинката и обясни, че в България все пак имало шоубизнес, защото имал участия, на които с удоволствие показва новото си тяло. Азис споделя, че в момента самочувствието му толкова се е вдигнало, че няма какво да го събори.