Популярният актьор Руслан Мъйнов показа тайнствената си годеница на пазар в хранителен магазин вчера, пише "България Днес".

Актьорът, който радва зрителите с играта си в сериала "Столичани в повече", и симпатичната му приятелка напълниха цяла количка със здравословни храни, която не включваше месни продукти и ГМО-та с консерви.

"Отслабнал съм, ама не чак с 20 кг. От любов и с глад. Ако пак ме питате дали ще се оженя - да, това е нещо, което определено искам. Но трябва да поизчакам малко, така ще стане от само себе си. Насила не можеш да се ожениш, това винаги носи лоши последици", сподели през смях комикът.



Той обясни още, че до дни ще му се наложи да си купи нови дрехи пак с новата си мацка, защото старите вече са му доста широки. "Нямам много време, а и не обичам да ходя по магазините, но кипя от енергия и съм щастлив", похвали се Мъйнов, който само преди месец направи концерт с новите си руски хитове.

Не без съжаление Мъйнов споделя и че най-вероятно тази година няма да може да успее да отскочи до родния си град Измаил. За последно бил там миналото лято и си прекарал чудесно с роднините. Там също имал много приятели от детството. "Дори съм кръстник на три хлапета на мои съученици", похвали се Руслан. "Засега след близките и професията най-ценни са ми приятелите. За по-нататък приоритетите ми със сигурност ще се променят. Айде да приключваме, че на другата линия ме чака важен човек", сподели Мъйнов и през смях затвори телефона.