Певицата Рут Колева най-сетне намери отговор на дилемата - дали да остане при гаджето си Калоян или да продължи флирта си със спортиста Любо Жечев.

В навечерието на Великден, когато всички от ''Къртицата" отидоха да се черкуват при отец Иван в Нови хан, Рут загърби скрупули и вярност и реши да се отдаде на изкушението докрай. Само преди малко повече от месец Рут твърдеше, че е щастливо влюбена в актьора Калоян. Но връзката им определено не вървеше.

След като влезе в ''Къртицата", Рут явно бе изкушена от съжителството с атлетичния Любо. Между двамата пламнаха искри още в началото на риалитито. Нарастващата тръпка между Рут и Любо бе толкова очевидна, че Калоян влезе по спешност в шоуто в опит да спаси разпадащата се връзка. След това обаче двамата имали сериозен разговор, разбра се от споделеното от Рут.

''Псуваше ме, толкова преживях. Това повече не може да се издържа", изля душата си изпълнителката пред Радина Кърджилова.

Пред дискретната камера на тв риалитито Рут и Любо се отдадоха на ласки и нежности. Но преди това се чукнаха с великденски яйца, както повелява традицията. Малчуганите от приюта искрено се зарадваха на родните звезди.

Купонът продължи часове по-късно, когато Велислава Спирова вдигна трапеза по случай имения си ден, пише lifetyle.bg.