В 20-килограмов костюм се намъква певицата Рут за видеото към новото си парче Run, което ще се завърти на музикалния пазар съвсем скоро.

Концепцията за клипа е дело на Георги Манов, а изпълнителката дори не се замисля да отклони предложението му за реализация на проекта.

„Когато казваш на някого, че ще работите заедно, трябва да имаш пълно доверие на творческите му хрумвания”, заяви тя пред bTV. Run е първият сингъл от най-новия албум на отрасналата в Бахрейн певица, а автор на текста и музиката към парчето е дъщерята на Камелия Тодорова - Рейчъл Роу.

През последните два месеца пък Рут работи по завършването на диска в Ню Йорк. Там тя води преговори с едни от най-големите музикални компании. В близките месеци пък Колева ще изнесе концерти в легендарни местни клубове, от които са тръгнали имена като Лейди Гага. Въпреки всичко червенокоската не смята да се откаже от българските си гражданство: „Искам да презентирам, да представя родината. Винаги оставам артист на България.”, категорична е тя.

В момента Рут работи и по голям проект на родна земя, а на 11 март ще зарадва феновете си в Sofia Live Club, където ще представи и част от песните към новия си албум.