След като Калоян артистично се изповяда пред Карбовски на тема – един неосъществен бъдещ баща, Рут Колева избухна срещу бившия си и най-после каза всичко, които искаше да му каже.

"Какъв неосъществен баща? Та този човек не може себе си да гледа, камо ли дете. Бих родила от всеки друг, само не и от него. Това е първият човек, когото баща ми като видя и ми каза бягай. Другите ми приятели винаги е одобрявал.  Но аз не го послушах.

Живеехме два месеца заедно, това не може да се нарече кой знае каква връзка. През това време той непрекъснато ми искаше различни суми назаем, като храната плащах аз, наемът също, а на него все не му плащаха и все имаше да взима отнякъде нещо.

Когато  се прибрах веднъж неочаквано в квартирата, видях, че е взел всичките ми пари. Бях заделила за наем, за ток, за консумативи и понеже в Базата не ни разрешаваха да държим пари, си ги държах у дома. Калоян ги беше похарчил. Попитах го защо, а той каза на теб не ти трябват, пък и нали ще вземеш хонорар от “Къртицата”.

Тогава не знаех, че съм бременна, но нещо в мен се счупи. Още по-ужасно се почувствах, когато Иван и Андрей ми казаха, че той е поискал пари, за да дойде в студиото и да се джавка с мен, наричайки ме каква ли не.

А сега, като го чух да казва, че съм продала детето ни за 8000 лева, което не е вярно, направо побеснях. Не може микрофона да се дава на такива хора, без да присъствам и аз и без да кажа моето мнение. Той ме изкара най-голямата сребролюбка, а в същото време похарчи и последната ми стотинка по купони и сбирки с приятели.

Научих, че и предишната му връзка била такава. Той се появява само с известни жени и по възможност да имат пари да го хранят. На всеки друг бих родила дете, но на него не.

Той не заслужава да бъде баща поне не е дорасъл до това и не зная някога ще се роди ли в него такава отговорност и съзнание. Не искам да слушам повече за този човек, който живее на гърба на жените, а после взима пари за интервюта, за да ги плюе, каза огорчено певицата.