11 дни преди старта на най-мащабното приключенско риалити в България, още две звезди обявиха, че влизат в "Къртицата" .

Певицата Рут Колева и актьора Кирил Ефремов ще преживеят първото си риалити предизвикателство с участието си в "Къртицата" .

И за двамата това е дебют в риалити телевизията, макар че са получавали покани за участие и в други формати.

Приключенията за тях започнаха още преди официалния старт на шоуто – 26 Март. За промо кампанията на "Къртицата" по ТV7 те влязоха в ролите на известни лидери от световната история.

Феновете на Рут Колева ще я видят в неочаквана светлина - с пищна рокля с кринолин, снежно бял тен и без никакви татуси. Тя прави модерен прочит на известната реплика на Мария Антоанета – "Като няма хляб.... Гледайте "Къртицата".

"Харесва ми приключенският елемент в шоуто, както и фактът, че групата, която "Къртицата" е събрала, е разнообразна. С някои от другите участници се познавам лично, а с други нямам търпение да се запозная. При всяко положение това ще е уникално преживяване.", обясни решението си да участва в шоуто певицата Рут Колева.

След всички екшън сцени, които преживя в последно време, тежките физически и психологически изпитания в шоуто няма да са проблем и за актьора Кирил Ефремов. Скоро зрителите на TV7 ще могат да го видят в ролята на Юлий Цезар.