"Никой 20-годишен в България не знае коя е Марта Вачкова! Аз не помня кой е баща й и не съм се интересувала много от нея!"

Така избухна певицата Рут Колева в последния епизод на предаването "Звездни стажанти", оставяйки останалите участници без думи. Изпълнителката заяви, че голяма част от младите хора в родината въобще не си спомнят коя точно е известната актриса и самата тя не е запозната нито с ролите й, нито с творчеството на баща й - големия Григор Вачков.

Повод за поредния скандал в шоуто беше загубата на отбора на Рут в поредното състезание. От видеоклиповете, които двата отбора трябваше да заснемат, този на 100 Кила се оказа много по-сполучлив, а видеото с голата Рут не се зарадва на никакъв интерес. Това истински вбеси Колева, която от старта на предаването не е спирала да се заяжда с актрисата.

"Марта е интригантка и постоянно върти подмолни игри. Лицемерка е и никога не е искрена с нас. Работата в отбора, когато нея я няма, е много по-приятна!" - отсече гневно Рут, докато разстроената Вачкова се чудеше къде да се дене от срам.

Тази седмица Колева беше шеф на екипа на ДАнгелитеУ и стремежът отборът й да спечели състезанието се оказа по-силен от всичко останало. Напрежението й дойде в повече и Рут се изпокара с голяма част от съотборниците си.

Единствената, която застава на страната на певицата, е устата водеща Албен Вулева. Блондинката и изпълнителката са обявени от зрителите като най-дразнещите участници в проекта, но според клюките те двете са сигурните финалистки в шоуто.

Самата Марта много се разстрои от думите на колежката си.

"Не може да си артист и да не знаеш кои са били преди теб. Та утре тази Рут ще се обърне и срещу Калоянчев, и срещу Мутафова, та това са хора класици в българския театърБога ми, как можеш да си на възрастта на дъщеря ми и да ми кажеш:

"Ти само се фукаш с баща ти!". Това е ужасно жалко", ядосана е Марта. Тя е решена тепърва да покаже в шоуто своите качества, за да затвори устите на всички, които говорят против нея.