Мине не мине и певицата Рут Колева се опитва да напомни за себе си с някое кардинално решение.

Поредната хрумка на изпълнителката е да напусне България и да се установява за постоянно в Америка, научи Уикенд. Там изпълнителка вече си е харесала апартамент в Ню Йорк и смята да подготвя нов проект, с който се надява да пробие на музикалната сцена зад Океана.

„Стъпих в Ню Йорк за първи път преди 10 години. Имах чувството, че съм в центъра на света и че това е мястото където се сбъдват мечтите. Винаги съм искала да се върна, но някак си го отлагах във времето. Все изникваше нещо - концерти, албуми, ангажименти, любов... Вече съм на 26 и си казах: „Сега или никога!”, сподели преди време Рут Колева.


Според думите ѝ, много нейни приятели са приели с изненада решението ѝ да напусне България точно в момент, в който е съумяла да направи име. Участията ѝ се радват на голяма популярност, а залите, в които изнася концерти се пукат по шевовете.

Това обаче не било достатъчно за певицата, която през годините воюва не с един или двама колеги и продуценти. Заради пошлостта и мръсните нимера в бранша, тя вече нямала никаква мотивация да се изтъква у нас, пише slava.bg