Певицата Рут Колева сподели с приятелите си във Фейсбук снимка на пакечте с марихуана, а след това реши да разкаже на феновете си какво мисли по въпроса с наркотиците и законодателството у нас.

Ето и нейния пост към фотоса със забранената субстанция, който публикуваме без редакция:

"Това приятели е Марихуана. Джойнт, Ганджа, Чадел, Коноп, Канабис, Трева. Това е едно растение, което никне от Майката Земя. Дали някой го пуши си е лично негова работа, но заради тази шума човек в България, може да лежи в затвора по-дълго от убиец на малко дете. ARE YOU FUC*ING KIDDING ME? В много държави по-света марихуаната вече е легална и все повече държави я легализират, докато ние в България вървим назад и надолу. Холандия годишно печели 400 мл. евро от данъците на coffeshop-оповете. Печели още милиарди и от туризъм, тази лишена от природни блага и хубаво време, държавица. Аз не пуша, но това убийството на дете да е по-леко престъпление от притежанието на растение ми се струва меко казано БЕЗУМНО!" написа Рут възмутена.



Междувременно певицата все по-често споделя свои секси снимки в социалните мрежи, а феновете й предполагат, че фотосите са част от нов клип, който вероятно ще излезе скoро.