Интересен случай се оказа певицата Рут Колева. Само преди две седмици изпълнителката отмени големия си концерт с Филхармонията в Зала 1 на НДК.

Рут сподели, че се налага да бъде оперирана и лекарите са й забранили всякакви изяви до края на април.

Певицата категорично отказва да сподели какви са здравословните й проблеми, които налагат спешната интервенция, пише столичен ежедневник.

Няколко дни по­-късно Колева показва, че го е ударила яко на живот. Певицата не само не изглежда, че има здравословни проблеми, но и надига чашките една след друга в компанията на водещата Мария Силвестър.

Шокиращи фотоси показват как двете дами се забавляват здраво. Без мъже до себе си, Рут и Мария са във вихъра на купона. Изпълненията на Колева в нощните барове озадачиха почитателите й. Клюкарите зацъкаха с език и тръгна мълвата, че певицата е продала недостатъчно билети за концерта в НДК, заради което се е наложило да си измисли оправдание.

Рут от своя страна е категорична, че за изключително кратък период от време е успяла да продаде голяма част от залата и ще направи концерта, когато се възстанови.

Мария и Рут напоследък са си първи дружки. След развода си Силвестър, която запази фамилията на бившия си, си живее живота. Красавицата отглежда сама сина си, но намира време за купони. Мара и Колева яко избухват почти всяка нощ и нищо не може да ги спре!