На 26-ти април (четвъртък) от 21.00 ч. в Ресторант Враня в хотел Рила Рут Колева ще ни потопи в изобилие от мелодичност, джаз, нео соул, с нейния характерен стил и прекрасен глас.

I Can Too е организация, която вече шест години, чрез множество инициативи, помага на деца в нужда, сред които: деца с множествени увреждания, деца с редки болести, деца с намалено зрение, даца с аутизъм и др. Фондацията работи за подобряване условията им на живот и тяхното интегриране, и ги подпомага, приемайки ролята на посредник между дарителите и семействата на децата.

В момента усилията на И АЗ МОГА са насочени към създаването на Център за деца с аутизъм в гр. Пловдив и реновирането на помещение (трети етаж на клиника), предоставено за тази цел безвъзмездно от общината. Благодарение на група доброволци то е почистено и готово за началото на същинския ремонт.

Всеки все още може да се включи в оживяването на Центъра - като дойде на концерта на Рут. Приходите от него ще бъдат дарени за Центъра, а срещу куверт от 15 лв., поддръжниците на I Can Too – Laura Catering, ще осигурят шотландско уиски, вода и хапки. На събитието ще има и щанд с тениски и аксесоари I Can Too.