"Кичето Бодурова ми се беше заканила, че ако направя концерт в Зала 1 на НДК, щяла да изкупи половината билети. Ела ми, бе!"

С тези думи избухна Рут Колева, която на 25 април тази година ще прави голям концерт именно в зала 1 на НДК. Действително Кичка се беше изказала саркастично по адрес на Рут преди време и изказа съмнения да може да напълни огромната зала, пише "България днес".

"Сега като се замисля - не, мерси!", допълва разсъжданията си Рут.

Двете повелителки на микрофона се изпокараха супер грубо по време на участието си в "Музикална академия". След съмнение за нагласен вот страстите се нажежиха до бяло и двете започнаха да се обиждат на... концерти.



Кичка обяви, че Рут пеела пред малобройна публика, после младата фурия й отвърна със същото, накрая се стигна до "ти си проста" и "ти си тъпа". Покрай Кичка Рут успя да се скара и с дует "Ритон".

Като ти изкупи половината зала, после ще продава билетите на черно", майтапят се приятелите на Рут по адрес на Кичка, а някои открито я гаврят и я наричат "Баскервилското Киче"!

Всички тези закачки Рут ги сипе от Бали, където е в момента на почивка. 

Даже стигнала до един закътан остров, от който е във възторг:

"Тука е нечовешко. Няма моторни превозни средства. Плажът е велик, наоколо има 30 суперместа за гмуркане, храната е вкусна, хората мили. Островът е с площ 3 квадратни километра и се обикаля с колело за 30 минути. Има пилета и котки, а най ми е странно колко ми харесва пеенето на ходжата (тук са мюсюлмани)".