Рут Колева обяви датите за своето национално клубно турне, след големия успех на концерта в Зала България с участието на Софийска филхармония. Обиколката започва на 24 ноември във Велико Търново и ще продължи в Севлиево (25.11), Пловдив (01.12), Варна (02.12), Бургас (16.12) и Русе (23.12). По време на турнето, феновете на Рут ще имат възможността да чуят най-новите песни от дългоочаквания албум “Confidence. Truth”, който излезе официално в онлайн магазините на 17 ноември и беше представен ден по-рано с красив музикален спектакъл.

Миналият четвъртък, Рут Колева live band, заедно с диригент Владимир Джамбазов и музикантите от Софийска филхармония, представиха пред многобройните фенове един зашеметяващ концерт в Зала България, със специалното участие на няколко любими български музиканти. За пореден път певицата разчупи стереотипите за българската музика със своя емоционален двучасов лайв, който обедини по деликатен начин разнообразието на стиловете, за да подчертае общото между тях – любовта към изкуството.

Още в началото на концерта си Рут покани за първи път на голяма сцена талантливата 10-годишна певица Жени Радева, с която изпя в дует своето парче „Нищо друго“ . На същата сцена, малко по-късно гостите на събитието имаха удоволствието да видят и чуят най-доброто от Иво Папазов – Ибряма, Орлин Павлов, Стефан Вълдобрев и хип-хоп изпълнителят Жлъч, със спиращото дъха изпълнение на новия сингъл „Безтегловност.”

Емоционална, талантлива и още по-добра в своето артистично споделяне на музиката, Рут Колева показа най-доброто от себе си в препълнената Зала България. След броени дни “Confidence. Truth” ще обиколи страната, за да представи на живо красивите песни „Oceans”, “Tokyo”, “Run” и др. пред любителите на българската соул музика извън столицата