Рут не си поплюва, когато не одобрява някого, в случая Гери-Никол. Устатата червенокоска сръфа варненката. Очевидно е, че Рут не долюбва особено принцесата на татко, която бързо се превърна в идол на тийнейджърите.

Дали от завист или наистина смята така, но Рут похвали творчеството си като го сравни с това на Гери-Никол.

"В моите песни има истинска музика, мисъл, послание и емоция. Аз не пея за дупари, голотия, танци и прочие. Онова е нещо съвсем друго, не е качество", заяви Колева в поредното си интервю.

Тя порица жестоко младите момичета, които бързат да си сложат силикон, хиалуронова киселина или дори ботокс. Само, за да изглеждат по определен начин и да се пласират на пазара, пише kliuki.bg

"Няма нищо по-хубаво от естествената красота. Както са си слагали тези силикони по лицата, гърдите и телата, така след 4-4 години ще искат да го махат. Има хора без мярка, които не могат да разберат, че много хубаво хич не е хубаво. Прекаляването с размера на бюста или устните например, в един момент може да ти пречи на елементарни действия, дори на храненето. Това са страшни абсурди...", е категорична Рут.