Един от най-горещите въпроси, които вълнуват феновете на Рут Колева и "Къртицата" - бременна ли е певицата, ще намери своя отговор тази вечер.

По време на живото предаване, пред цяла България, Рут ще направи своята лична изповед, в която ще разкрие истината за това дали очаква своето първо дете.

Зрителите ще видят и реакциите и коментарите на нейните близки и роднини, както и на Заселниците.

Тази вечер от Базата на Къртицата ще си тръгнат двама от Заселниците - гост звездата Ирена Милянкова и рапърът 100 Кила. Двамата ще изкажат своите предположение за това "Кой е Къртицата?" и ще участват в последната си битка в Базата.

След извънредния лайф снощи, посветен изцяло на разразилите се бурни скандали между актьора Деян Донков и неговата половинка Радина Кърджилова, двамата решиха да останат в предаването и да опитат да разрешат конфликта помежду си с помоща на психолога на предаването Ани Владимирова.

В стремежа си да дадат право на избор на Радина, продуцентите на шоуто й предложиха да напусне Базата без да има санкции, съгласно клаузите по договора й. Освен, че отказа да напусне формата, Радина прости на любимия си, като заяви, че иска и двамата да останат в шоуто, за да покажат и „другата страна на монетата в техните взаимоотношения".

В разговор на четири очи с психолога на предаването Ани Владимирова, Деян призна, че има проблем с гнева, който най-вероятно е изострен от напрежението от живота в Базата и липсата на уединение. Тази вечер Ани Владимирова ще предложи на Деян и Радина специална терапия, която да им помогне да превъзмогнат проблемите помежду им.

Тази вечер в голямата битка на Арената, наречена „Пътят на Къртицата", Заселниците ги очакват още тежки изпитания. Те ще трябва да носят найлонова прозрачна тениска, в която ще бъдат изсипани определено количество хлебарки и червеи. Участниците ще трябва да преминат през много тежък маршрут - мазна и хлъзгава платформа, над която се клатят пясъчни торби. За допълнение ще има и огън и силни струи вода. Битката ще бъде успешна, ако количеството на хлебарките или червеите е толкова, колкото е било изсипано на старта. На финала те трябва ги да сложат в съд, върху кантар, и да бъдат претеглени.

Гости в студиото ще бъдат, постоянната коментаторка Катето Евро, рапърът Устата и последно изгонената от шоуто - Марияна Маркова.