Певицата Рут Колева, която е една от най-близките приятелки на Радина Кърджилова, разкри, че актрисата изпитва голям страх от половинката си Деян Донков.

"Деян и Радина имат много бурна връзка. Тя е хвърлена в много крайности - в много страстна и искрена, в много голяма любов, но от друга страна те имат и своите други крайности, които биха могли да бъдат и много тъмни. И една от тези тъмни страни е, че Радина се страхува от Деян и това се видя много ясно и на камерите. И това не е нещо, което се случва сега, тук, за първи път", започна с откровенията си Рут, пише bliasak.bg.

"Мисля, че при тях има ситуации, в които проблемите ескалират от това, че има някаква физическа саморазправа. И от гледна точка на това, че Радина е жена, нежна и е изключително възпитано момиче, а Деян е мъж, който, според мен също е джентълмен, до такива неща не би трябвало да се стига. Всички знаят, че физическата саморазправа е недопустима, подсъдима и абсолютно неприемлива в едно европейско, човешко общество", допълни певицата.

Самата Радина не сдържа сълзите си както пред жените в Базата, така и в стаята за изповеди, където призна, че Деян я е оскубал. Тя не можа да даде отговор и на въпроса какво е провокирало агресията на половинката й към нея. "Не знам какво става, дразня ли го, не знам", обясни през сълзи Кърджилова.

Повод за скандала между Деян и Радина беше Тодор, който обяви, че кравата, за която трябваше да се грижи Групата, трябва да се казва Жулиета. Именно Кърджилова е в образа на шекспировата героиня в едноименната постановка. Този коментар моментално предизвика ревността на Деян, според когото любимата му е флиртувала с пловдивчанина в Базата.

Любопитното е, че на следващия ден след скандала Деян Донков не помнеше какво е причинил на Радина и че я принуди да спи в двора, отказвайки да си легне до него в спалнята.