Още когато Мария категорично заяви, че слиза от сцената, думите й сякаш звучаха като пиар трик и ето, че не закъсня момента, който го потвърждава. Секси миньончето от Стара Загора издържа на обещанието си по-малко от седем месеца и пак хвана... микрофона. Провокирана от колежката си Цветелина Янева и едно от най-разпознаваемите й парчета, на които Мара направи кавър версия, а именно "Давай, разплачи ме", което е от 2012 година.

"Скъпи мои привет! Тази вечер записах песен! Най-любимата ми от всички до сега и това е причината и за това решение... Искам да благодаря на една дама, истински приятел и колега, която ми я подари! Обичам те и ти благодаря мила", написа снощи в Инстаграм Мария, а благодарностите й бяха именно към Янева.

Изпълнителката пусна бомбата още по-рано вчера, като публикува доста палава снимка, в която акцент бяха задните й части. "Нова ли песен има, мами?!", развълнувано питаха феновете й, а след това пайнерката пусна и видео, в което пее припева в студио, с което потвърди новината. В лайв тя обясни, че е нямала търпение отново да запише парче, а и в крайна сметка в това я бивало най-много. Брюнетката обеща да се качи на сцената веднага след като заведенията бъдат отворени.

“Давай, разплачи ме” е по музика и аранжимент на Велислав Драганински и текст на Мариета Ангелова, вече ще има и своята версия с гласа на Отварачката. Парчето тя записа в студиото на Глория, което посещава от 14 години насам. Скоро ще заснеме и видеоклип към прочувствената балада.