Плеймейтката Златка Димитрова си призна! Красавицата откровено сподели, че славата й на мъжемелачка е силно преувеличена. Досега  моделката е била само с… четирима мъже. А връзките й далеч не са толкова краткотрайни и многобройни, както се говори.

Напук на слуховете, че е алчна златотърсачка, която сменя мъжете си като носни кърпички, Златка се оказа далеч по-примерна от някои свои колежки. Всъщност, откакто е в София, вече няколко години, плеймейтката е имала сериозни отношения само с двама мъже — Багата и настоящия й приятел,  към когото напоследък не питае особено топли чувства.

По време на престоя си в Гърция красавицата също имала сериозна връзка. Романсът й с гръцкото й гадже продължил цели 4 години, но до сватба не се стигнало и двамата се разделили.

Едно разбито сърце Златка оставила и в Бургас, но за тази своя връзка отказва да говори. А за отношенията си с последния си любим твърди, че те дори не са сериозни. ''Не може да каже, че съм сериозно обвързана — той е при жена си, аз стоя сама'', призна тя, пишат от vipbrother.bg, цитира kliuki.bg.

Оказва се, че красавицата има по-висок морал дори от някои фолк певици. А слуховете, че е фатална жена са силно преувеличени или просто измислици.