Със запомнящо се парти от най-висока класа, VIP блясък, суета, впечатляващ арт дизайн, спиращ дъха ентъртейнмънт и ослепителни светлини в небето, стартира четиридневното откриване на новия топ клуб в сърцето на София :PM CLUB.

Грандиозното шоу, подготвено за звездния старт навръх празника на столицата 17-ти септември, бе само първата част от изненадите, които домакините ще предложат в седмицата на официалното откриване и предстоящите месеци.

Проектиран да бъде точка на привличане за всички, още в първата вечер :PM CLUB се превърна в магнит за цяла София. Събитието събра на едно място едни от най-популярните лица на България – музиканти, актьори, представители на бизнес елита. Поток от нетърпеливи гости се стичаше от всички посоки, за да зърнат първи новото горещо парти място, за което се говори от няколко месеца. По 20-метровият син килим преминаха Бориса Тютюнджиева, топ моделите Кристина Милева и “Жена на Годината 2012” Олга Модева от “Визаж”, новото лице на “Господари на ефира” Силвестър Силвестров и неговия продуцент Джуди Халваджиян, звездите на реалити шоуто “Африка” – сестрите Толеви, човекът-глас Краси Аврамов и Владо Димов. Към бляскавото парти се присъединиха още Камен Спасов, Христо Сираков, олимпийската шампиока Тереза Маринова, радио водещата Светлана Кабаиванова, шефът на продуцентска къща “СИА Адвъртайзинг” Димитър Митовски, както и част от актьорите на “Под прикритие” - Герасим Гергов – Гущера, Мартин Смочевски и операторът Радослав Гочев.



Гостите на събитието бяха посрещани от внушителни пеперуди на кокили, създаващи необикновен, приказен облик на нощта. Магнетичните създания и цялото парти бяха подчинени на цветовете на основния партньор на вечерта френската премиум водка Ciroc – синьо и бяло. Просторната, открита тераса на :PM CLUB се преобрази в сцена с брандирани барове и платформи, по които с лекота и ефирност се придвижваха пленителните 3-метрови същества. Внасяйки част от шоуто си непосредствено сред публиката, истински магьосник въвличаше зрителите в необятен океан на фантазии.
Короната в програмата на домакините бе спиращият дъха акробатичен въздушен перформънс върху окъпаната в светлини фасада на Телефонната палата. Жената каучук Сирма Добрева представи своя шоу-спектакъл „Въздушен обръч” пред смаяните погледи на гостите. Сирма, която е артистичен директор и основател на уникалния проект Kinetix, показа четворно салто и сложни акробатични номера, носейки се във въздуха на въжета. Kinetix е трупа без аналог в света, изпълняваща акробатични танци върху външни страни на сгради. Виртуозните акробати представиха магическа хореография в комбинация със скокове, акробатични елементи и гимнастика на 50 метра от земята, неподвластни на гравитацията. Красиви светлини следваха извънземните им движения, превърщайки въздушното пространство в артистична 3D сцена.

Уникалното шоу бе представено за първи път в София пред възхитените погледи на стотиците VIP гости, а със своята мащабност на реализация и зрелищност, :PM CLUB вдигна високо летвата на клубния ентъртейнмънт и даде заявка за лидерство в нощния живот на столицата.

Сред многобройните изненади на вечерта бе и специалното участието на поп звездата Рафи, който зареди с настроение всички присъстващи, поднасяйки им музикален микс от най-големите световни хитове, които ще звучат в програмата на :PM CLUB всяка сряда. Сред дошлите да се забавляват с петимата топ резиденти на клуба Стивън, Васкес, Кайски, Ясен Петров и Симон бяха и Гери Аролска, певицата Валентина Христова, Николай Бакалов – Nickname, Иги Андровски, Marteen & Daze, екс вратарят на Славия Славчо Тошев и мн.др.

Четиридневното откриване ще продължи на 18 септември с черната експлозия “King Vanity Black” с DJ Ray Bon’s Birthday, DJ Stancho и Host: DEE, заедно с гостуващите звезди VS Dance и BallaN. На 19 септември директно от Лондон ще пристигне носителят на наградата за “Best London DJ 2014” – Scott Chester. Хаус феновете ще го чуят редом до резидентите на клуба Kaiski и Jassen Petrov. В съботната вечер на 20 септември нови сили ще влеят DJ Vasquez и Simon. Разбира се, от организаторите обещават, че това ще е само началото и до края на годината ни очакват още много изненади.