Джъстин Бийбър и Селена Гомес ту се събират, ту се разделят от години. След като няколко месеца те се носеха на крилете на любовта, преди дни отново сложиха край на отношенията си.

Според медиите за последната им раздяла виновна била майката на Селена. Тя не харесвала Бийбър и смятала, че той не влияе добре на дъщеря й .

Дали това е така или не, не е официално потвърдено от двете звезди или от техен близък, но пък човек от обкръжението на певците разкри друга интригуваща подробност. Оказва се, че Джъстин все още страда за Селена и иска да си я върне.

"Цялата история с Баскин бе само и единствено, за да накара Селена да ревнува", категоричен е източникът. Припомняме ви, че Бийбър бе забелязан в компанията на мистериозна дама, за която научихме, че е модел. Името й е Баскин Чемпиън и е на 22 г. За първи път двамата бяха засечени заедно на концерт на Крейг Дейвид в Лос Анджелис в началото на март. Според очевидци Джъстин и блондинката танцували и се забавлявали, докато се държали за ръце. Но ето, че се оказва, че красавицата е само начинът на певецът да привлече вниманието на бившата си.

"Селена обаче е категорична, че поне засега Джъстин не е нейният човек и двамата не си пасват достатъчно, за да имат връзка", допълва приближеният на звездите.

Склонни сме да вярваме, че Гомес не желае отново да се обвързва с Бийбър, защото по всичко личи, че тя се наслаждава на статуса си на необвързана. Това бе видно и от клипче, на което красавицата пее с пълно гърло, изглеждайки видимо доволна.

Поне засега канадецът не се радва на успех на любовния фронт, но пък има страст, чрез която бори мъката - татуирането. Бийбър се похвали с още няколко мастилени русинки и разкри, че за да изглежда по този начин е прекарал повече от сто часа при татуиста и не съжалява за нито една минута.

Източник: Woman.bg