Докато Лияна бе извън Къщата заради това, че преди няколко дни се наложи да отиде на лекар, е разбрала аргументите, с които Стойко Сакалиев я номинира миналата седмица, а именно - това, че е допуснала чужд мъж в леглото си.

В последствие певицата се върна в полу-къщата с 4-ма мъже по повелята на Големия брат и бе неутешима, тъй като смята, че всички ще й се подиграват и ще я обвиняват в липса на морал.

Отношенията между футболиста и певицата се обтегнаха. Тя не издържа на поведението на Саката и поиска разговор с него, в който стана ясно, че Лияна дълги години е била потисната и затворена, а сега за първи път от много време се е почувствала свободна и щастлива, пише signal.bg.

С това изпълнителката оправда поведението си и обясни, че не влага нищо в отношението си към мъжете в Къщата, освен приятелски чувства. "Аз съм след много труден период тук. И в един момент аз освободих душата си", каза певицата пред Саката по повод мотивите, с които той я номинира миналата седмица.

Освен това Лияна намекна на футболиста, че той много добре знае каква е тя в реалния живот, защото е имал домогвания до нея, които са били безуспешни, пише lifestyle.bg.