Салма Хайек и Франсоа-Анри Пино отбелязаха 8 години от сватбата си, научи Tialoto.

В чест на събитието в Instagram се появи трогателна черно-бяла снимка от тържеството.

До този момент фотосът никога не е бил публикуван и дълго време е бил пазен в семейния архив.

„Най-голямата благословия за мен – това е любовта. 11 години заедно, 8 години женени“, подписа снимката Хайек.

Салма и Анри сключиха брак на 14 февруари 2009 г. в Деня на влюбените, три години след началото на връзката им. За сватбата двамата избраха най-романтичния град – Париж.

Няколко месеца по-късно актрисата и бизнесменът си направиха и пищно тържество във Венеция. А това събитие вече бе следено от целия свят, пише "OK Magazine".

По-рано в шоуто на Джим Фелън, звездата признала, че отношенията ѝ с нейния мъж невинаги са били гладки и веднъж ревността ѝ едва не разрушила брака им.

Тя дала и пример със случай година назад, когато съпругът ѝ споменал, че има желание да наеме преподавател, за да премахне акцента си. След това тази тема не е била коментирана повече.

Но в един момент Салма пишела нещо в телефона си и видяла, че на екрана на неговия телефон има съобщение от някаква Елена.

„Там беше написано: „Привет, аз съм Елена. Ако искаш да подобриш английския си, трябва да практикуваш. Искаш ли сега?“, разказва актрисата.

Звездата кипнала и попитала каква жена пише такива нееднозначни съобщения.

Съпругът ѝ отговорил, че не разбира за какво става въпрос. Няколко дни по-късно Анри си спомнил, че в телефона си има приложение, което му напомня за някои ангажименти.