Холивудската звезда Салма Хайек доказва, че в някои случаи сексапилът не е до време.

Красавицата, която през септември отпразнува 50-и рожден ден, изгря на корицата на мексиканското издание на списание GQ със секси снимка.

Звездата от „Десперадо" зарадва последователите си в Instagram, където публикува корицата на списанието със заглавие „Толкова съм щастлива да съм на корицата на GQ Мексико за десетата му годишнина".



Салма Хайек, която е родена на 2 септември 1966 година в Мексико, е сред звездите, на които годините хич не им личат. Миналата година красивата актриса разкри, че тайната на младежкия ѝ вид се крие в пиенето на костен бульон.

„Звучи доста гадно, но е полезно. Взимаш кравешки кости и ги вариш на бавен огън много време", сподели Салма, която към бульона добавя супена лъжица ябълков сайдер.

Бульонът чудо възстановява структурата на кожата, подобрява състоянието на косата и ноктите. Актрисата пиела по чаша от този еликсир всеки ден, защото се страхува ужасно от ботокса.

Салма споделя още, че никога не е разбирала страха на някои жени от богатата на мазнини храна. „Полезните мазнини са необходими за здравето и красотата. Редовно пия костен бульон, той съдържа толкова много колаген. Хората напразно се боят от богатата на мазнини храна, която е толкова необходима на нашия организъм", допълва ослепителната брюнетка.

Снимка: Instagram