Салма Хайек, известна почитателка на националния отбор по футбол, а също така и на таланта на Дейвид Бекъм, не се поколеба да разкрие част от прелеститите си по време на вечеря в известен ресторант в Лос Анджелис вчера.

Тя отиде в Madeo облечена със секси кожен топ, съчетан с пола до коленете и високи ботуши. И тъй като Салма не си позволява често да се разголва, папараците едва не се сбиха, за да направят снимки от различни ъгли на пищното й деколте.

Любопитно е, че тя излезе да хапне навън без съпруга си и тригодишната им дъщеричка Валентина. Запитана защо е сама, знойната мексиканка призна, че тя и мъжът й - френският милиардер Франсоа-Анри Пино, не живеят заедно.



"Ние винаги сме били в добри отношения, но аз не виждам смисъл в брака. Всичко, което исках, е да имам партньор, с когото да мога да остарея и да създам семейство. Естествено, приятно е да носиш пръстен на безименния си пръст, но всъщност един печат в паспорта не променя нищо.

Ние продължаваме да поддържаме топли отношения, но не живеем в един апартамент. И това по никакъв начин не ни пречи да бъдем семейство. Франсоа ми дава свободата, от която така се нуждая, и в същото време знам, че винаги мога да разчитам на него в труден момент. Той винаги е до мен, когато ми е нужен."

Sportal.bg