Джип за повече от 100 бона си купи треньорът на звездите – Сами Хоссни. Личният фитнес гуру на Криско се изкуфа с чисто ново БМВ. Джипът е огромен, почти като лимузина. Покривът е панорамен, а Сами взима почти всички възможни екстри за новата си кола.
Хоссни напоследък изкарва добри пари. Той тренира куп светски личности.

При него още вае тяло певицата Мария, разбира се, срещу солидно възнаграждение. С част от прихода си инструкторът решава да си подари скъпарско возило, което винаги е искал. Сами има спешна нужда от автомобил. Той всеки ден пътува куп километри из цяла София, за да е в залата, която се намира далеч от дома му.


"Защо трябва да пътувам с такси, когато мога да карам мечтаната кола?", философски заявява Сами. Сами вече фучи със скъпарския джип из София. Здравенякът скъсва от каране новата си кола, тъй като още не може да й се нарадва. Той се е изфукал на всичките си клиенти с лъскавия джип, а някои дори е повозил. Хоссни изгря на картата след участието си във "Фермата". Там той бе на крачка от победата, но от изявата си в шоуто спечели нещо друго – популярност. Именно затова винаги е мечтал Сами.

източник:България днес