Тя е известна с това, че си позволява да носи някои много дръзки тоалети, които противоречат на крехката й възраст.

А като прибавим и тоалета й от годишните награди на MTV Европа, можем да заключим, че Майли Сайръс просто няма търпение да стане на 18 и да се разгорещи, пише "Дейли Мейл".

Звездата на Дисни показа малко повече плът от необходимото по време на церемонията в Мадрид.

 Роклята й разкриваше почти цялата й гърда, както й татуировката която има на доста специално място.

Въпреки, че е твърде млада за подобна манипулация, Майли се е татуирала поне шест пъти.

*Американската певица Майли Сайръс позира на червения килим с отворена отстрани рокля, която разкриваше гърдата й и татуировката под нея



*Неловка ситуация:  Майли, позира уверено пред фотографите, докато почти цялата й гърда се вижда



*Роклята на певицата отпред (Снимки: Getty Images/ Guliver)

На 15, актрисата от Хана Монтана разбуни духовете когато позира пред Ани Лейбовиц без горнище за корицата на Vanity Fair.

*Майли за Vanity Fair

По-късно на церемонията на MTV EMA, тя смени бялата рокля с гол гръб на Dolce & Gabbana с още един предизвикателен тоалет за изпълнението си на живо.

Изтупана в ансамбъл, който не остави много на въображението ни, тя се появи с трико инкрустирано със скъпоценни камъни, мрежести чорапи и кубинки на Doc Martens.

Майли явно е наистина нетърпелива да достигне пълнолетие на 23 ноември. И можем само да гадаем какво ще представлява гардеробът й тогава.



*Вокална гимнастика: Майли се беше издокарала с трико инкрустирано със скъпоценни камъни и мрежести чорапи за изпълнението си на живо за Европейските музикални награди на MTV в Мадрид (Снимки: Getty Images/ Guliver)

Тийн идолът наруши правилата и в петък, когато беше забелязана да се налива с бира в бар в испанската столица след репетициите за снощното шоу.

*Майли с биричка в ръка

В Америка тя често е критикувана, защото възрастта над която е законно да се консумира алкохол е 21, въпреки че на никой в Испания не му е направило впечатление, където пък ограничението е 18 (но рядко се прилагат наказания за нарушаването му).

А в събота вечерта, певицата се кълчеше в полупрозрачния си тоалет, докато изпълняваше сингъла си "Who Owns My Heart" в едно от най-известните немски съботни предавания Wetten Dass.



*Прозрачна: Майли беше облечена с напълно прозрачна рокля, която разкриваше бикините й по време на изпълнението си за германското телевизионно шоу Wetten Dass тази събота вечер

В момента Майли се опитва да изглежда напълно непоклатима след развода на родителите си Били Рей и Тиш след 17 години брак, след твърденията, че Тиш е изневерила на съпруга си с певецът на Poison Брет Майкълс. Самата Тиш отрича това да е вярно.

*(Л-Д)Тиш Сайръс , Били Сайръс и Майли Сайръс (Снимка: Getty Images/ Guliver)

Освен разводът на родителите си, Майли изглежда отново е без гаджето си, актьорът Лиъм Хемсуърт, с който ту се събират, ту се разделят.

*Лиъм и Майли

Австралиецът Лиам, който се запознал с Майли през юни 2009 г. на снимачната площадка на съвместният им филм "The Last Song", тази седмица се наслади на женска компания на ралито Melbourne Cup в родината си.

*Лиъм не скучае...

Връзката на Майли и Лиъм продължи през целите снимки на филма, но приключи този август. Изглежда старите чувства припламнаха отново през септември, но се наложи да прекарат доста дълго време далеч един от друг.

Според източник на списание People: 'Тяхната „ту я има/ ту я няма” връзка в момента е във фаза „ту я няма”, но когато става дума за Майли и Лиъм, няма как да бъдем сигурни. Може пак да се съберат по някое време.

Според друг източник пък: 'Нямаше никакви драми. Връзката им просто се развива естествено. Първоначално бяха близки приятели и сега си останаха такива.”

А що се отнася до предстоящия рожден ден, желанието на Майли е родителите й да се съберат отново, било то и само временно.

Пред MTV News тя разкрива: "Аз и родителите ми имаме нужда да прекараме време като семейство. Няма да лудея; просто ще организирам забавно парти и след това може би една дълга почивка със семейството си...това ще бъде страхотно наистина."

"Ще бъде страхотно ако отидем на плаж заедно или нещо такова...Обичам да съм близо до водата и обожавам гмуркането и размотаването насам-натам и да плавам с лодка също."

И това разбира се ще бъде чудесно извинение за Майли отново да остане по без нищо...