Само три от кандидат-другарките на Тодор Славков ще останат в шоуто ''Х Милионер търси съпруга''. В епизода, който ще бъде излъчен този четвъртък от 21:00 по TV7, три от настоящите шест претендентки за сърцето на известния бохем ще трябва да се разделят с телевизионната слава и да напуснат шоуто.

Момичетата преминаха през редица изпитания в последните седмици, като част от тях си спечелиха възможността да имат лични срещи с Тодор, но както повечето неща в живота, и в риалитито ''Х Милионер търси съпруга'', не е сигурно, че изборът на финалистките ще бъде най-очакваният.

В последните серии на риалитито Тодор предложи разкошна атмосфера на своите кандидат-съпруги, като ги заведе във Влас, а след това и в резиденция ''Евксиноград''. Между пътуванията малък Тошко не спираше да се забавлява с момичетата, но и не ги лишаваше от възможността да докажат качествата си, с които могат да спечелят сърцето му. Именно поради това момичетата участваха в редица игри и надпревари, които се проведоха в чест на Тодор Славков.