Силиконовата фурия Аниела Милушева, чието име нашумя някога като любовница на волейболния ас Любо Ганев, извади на бял свят скандален чат между нея и плеймейтката Нора Недкова, видя първи HotNews.bg. От разговора им става ясно, че Недкова се допитва до опита на дружката си - как се прави секс с китаец. Но не това е най-скандалното в разговора между двете. Коментира се финансовото състояние на Недкова, която е останала с 10 лв. и единственият вариант да заработи някой лев е да преспи с азиатец.

Не става ясно каква е причината перничанката Милушева да извади на показ кирливите ризи на популярната си екс-приятелка. Силиконовите дами са били до скоро първи дружки и са си помагали както намерят за добре. Но изведнъж нещо се е случило и то очевидно е разгневило адски едната от тях, карайки я да прибегне до евтини жълти номера.

Смуглата Аниела яхна метлата.

HotNews ви предоставя чата между Аниела и Нора, който осъмна в социалната мрежа с цел да покаже коя всъщност е Недкова. Бързо след това компроматите бяха заличени от Фейсбук, като Милушева получи предупреждение от администраторите на социалната мрежа, които я блокираха за известно време. Редакцията ни обаче запази пикантния чат преди да бъде заличен.

Анонс на Милушева, който въвежда за техните "големи" проблеми...

А е ето и пикантния чат за секса с китаец и платената любов...

Изненадващо обаче Нора Недкова не получи упреци за това, че прави секс за пари. Основно бе нападната дистрибуторката на пикантния чат - Милушева. Истински дебати се развихриха по адрес и на двете...

Ето и пикантни снимки, които Милушева разпространи във Фейсбук. На тях се вижда, че Нора Недкова ползва влак по време на престоя й в Монако неотдавна, за да стигне до Ница и обратно. Всъщност в това няма нищо лошо, но очевидно перничанката го смята за унизително. В същото време е срещу нея и чака същият влак?!

КОЯ пък е Аниела Милушева? Този въпрос си задават мнозина, след като чата й с Нора беше пресподелян многократно в социалната мрежа. В Google излизат статии основно касаещи отношенията й с волейболиста ни Любо Ганев. По повод слуховете, че е негова държанка, Милушева се брани така: "Не съм играчката и протежето на Любо Ганев, а негов бизнес партньор. Познаваме се от 25 години и работим заедно от пет". Тя изтъква, че има пари и не би стигнала дотам, че да прави платена любов. Още повече, че е дъщеря от втория брак на червеното величие и един от шефовете на "Мултигруп" Лилян Вачков. Той е дългогодишен шеф на "Кремиковци", а семейството му живее под охрана. Самата Аниела си спомня, как преди години главния прокурор я е държал под охрана, а освен това бил и кум на родителите й. Жълтите хроники свързват смуглата фурия още с футболиста Валери Божинов и бандитът Атанас Мечев-Гаргата, който бе арестуван при спецакция на СДВР през март тази година.

Нора Недкова след скандала

"Скъпи приятели тази вечер Телефонният ми апарат беше откраднат Моля всички да напишат номерата си на лично съобщение! видях вече се разпространяват фалшиви чатове ,но това не съм аз! Явно виртуалната мрежа вече не е това което беше! Утре ще възобновя номера си!!!"

Това написа във Фейсбук Недкова по повод изтеклия чат.