Френският баскетболист Тони Паркър зарадва с романтичен жест своята "Отчаяна съпруга" Ева Лонгория. В понеделник красивата актриса отпразнува по подобаващ начин 35-ия си рожден ден, като веселието започна от рано сутринта.

Тя най-напред се наслади на закуска със свои приятелки, сред които бяха новоизлюпеният сексимвол на Холивуд Ким Кардашиян и създателката на танцуващите и пеещи "Пусикет Долс" Робин Антин, а след това внушителната групичка от ефектни дами се отдаде на шопингтур и разточителен обяд в W Hotel в Маями Бийч, щата Флорида.



По-късно през деня купонът на Ева се пренесе на борда на луксозна яхта, наета от нейния съпруг Тони Паркър. Там гардът на Сан Антонио Спърс направи страхотна изненада на нежната си половинка под формата на самолет с романтично послание в обсипаното със звезди нощно небе.



Според очевидци актрисата, която влиза в образа на Габриел Солис в хитовия сериал "Отчаяни съпруги", била във възторг от сюрприза и засипала с горещи целувки любимия си Тони, с когото станаха семейство през 2007 година.

източник: