Участничката в „Гласът на България” Христина Юречко успяла да свали 40 килограма с много спорт и стриктен хранителен режим, разказа тя в предаването „Преди обед”. Проблемите с теглото й се появили, след като бащата на детето й я изоставил внезапно и се оженил за друга жена. Оттогава-вече почти три години двамата не поддържат връзка. Христина решила да се вземе в ръце, след като заковала кантара на 135 килограма и започната активно да спортува във фитнеса.

Освен това рязко ограничила храненето и дори в момента яда предимно месо и салати. В момента тя тежи 94 килограма, но се зарича да свали още. Христина работи като вокален педагог. Тя стана част от отбора на Камелия. Юречко завладя поп-фолк дивата не само с емоционалното си изпълнение на „Nobody’s Wife“, но и с прекрасната си 6-годишна дъщеря, която излезе на сцената след изпълнението на майка си. Младата надежда Мерлина Маринова от Добрич зае последното място в отбора на Камелия, след като я предпочете пред Графа с надеждата при нея да се научи на повече увереност на сцената.

Повече от 100 кандидати се качиха на сцената на петия сезон на най-гледаното музикално риалити „Гласът на България“ с надежда да попаднат в отборите на Поли, Графа, Камелия и Иван Лечев. В продължение на 7 седмици треньорите доказаха, че имат нюх за таланти и в момента всеки от тях разполага с по 12 участници, които усилено се подготвят за втория етап от битката помежду си - вокалните двубои.
Миналогодишният треньор-победител в „Гласът на България“ Иван Лечев беше първият сред колегите си, който запълни отбора, с който ще се състезава в петия сезон на шоуто. Рокаджията дълго време пазеше последното свободно място в тима си и в крайна сметка го даде на Никола Здравков, чието изпълнение на парче на Linkin Park буквално взриви сцената. Вторият треньор, чийто бутон „искам те“ бе деактивиран, бе на Поли Генова, която успя да привчлече в своя отбор още една рускиня - 35-годишната Ирина Черньошова от Санкт Петербург. Рускинята, която сподели, че обича и иска да пее български песни, спечели цялото жури с големия диапазон и красивите низини на гласа си.
Всеки един от треньорите влезе в тазгодишните „кастинги на тъмно“ с високо вдигната летва за това какви гласове иска да има в отбора си и с амбицията именно изпълнител от неговия отбор да грабне титлата „Глас на България“ 2018. Влади Ампов се оказа и последният от треньорите, който трябваше да запълни отбора си. Той пое риска да не се обръща на всеки изпълнител, а да изчака нещо изключително. Рискът му се оправда, защото дуетът Алекс и Деси предизвика истински фурор на финала на кастингите на тъмно. Вече без право да натиснат бутона „искам те“, Поли, Камелия и Иван Лечев станаха на крака, докато пееха на сцената. Двойка и в живота, Алекс и Деси бяха привествани в отбора на Графа, а Поли коментира, че поп звездата е супер късметлия.