Моделът Рик Дженест, познат още като Зомби Бой, е открит мъртъв в дома му в Монреал. 32-годишният мъж сам е посегнал на живота си, дни преди 33-тия му рожден ден. Той става известен след участието му в клипа на Лейди Гага “Born This Way”.
“Самоубийството на моя приятел е повече от съсипващо. Трябва да работим по-сериозно, за да променим културата, да изведем психичното здраве на първо място и да изтрием стигмата, че не бива да говорим за това. Ако страдате, обадете се на приятел или на семейството си днес. Трябва да се спасим едни други”, написа Гага в Twitter.

Рик Дженест става известен като най-татуираният мъж на планетата. Така той попада и в Книгата на рекордите на Гинес с най-много татуировки на насекоми (176) и на човешки кости (139). Любовта му към мастилените рисунки възниква още на 16-годишна възраст, когато е и първата му татуировка. Именно заради татусите по тялото му той редовно е канен да участва в мюзикални клипове, ревюта, партита. Той бе и в България през 2016 г., когато участва в Хелуин партито на клуб Yalta.

източник: missbloom