Холивудската актриса Сандра Бълок отделя всяка свободна минута на осиновения си син Луис, пренарежда графика си заради него, но изразява безпокойство, че не е добра майка, пише в. "Дейли мейл".

В интервю за броя на сп. "Парейд", който ще излезе на 9 юни, 48-годишната актриса споделя как се разкъсва между ангажиментите си в Холивуд и грижите за 3-годишния малчуган.

"В края на всеки ден си задавам въпросите дали съм направила всичко необходимо и не трябва ли да променя нещо из основи", откровено казва звездата.

В момента Сандра Бълок работи върху рекламата на нов филм - The Heat, в който играе и комедийната актриса Мелиса Маккарти, предаде БГНЕС.

"Трябва да ви кажа, че, в крайна сметка, целият ми живот се върти около Луис", допълва тя.

Сандра осинови Луис през януари 2010 г., а малко по-късно се раздели със съпруга си Джеси Джеймс.

Малчуганът от афроамерикански произход е роден в Ню Орлиънс. С него актрисата позира за корицата на "Пийпъл", в специалния двоен брой със списъка на най-красивите личности за 2010 г.

Кръстен е на Луис Армстронг, обяснява Бълок, която особено много харесвала песента на джазлегендата What a Wonderful World.

Актрисата споделя, че непрекъснато се чувствала виновна, тъй като отделяла много време на професионалната си реализация, но с чувство за хумор констатира, че това като че ли е модерно напоследък.