Сандра Бълок циментира мястото си в историята на Холивуд. Актрисата остави отпечатъци от ръцете и краката си пред китайския театър "Грауман" в Лос Анджелис.

На събитието присъства и 3-годишният син на Сандра Луис, а след като остави отпечатъците си, тя му помаха с покритите си с цимент ръце.

"Подобен род награди трябва да споделиш с всички хора, с които работиш. Никой не стига до тук сам. В някои индустрии един човек може да постигне големи неща. В киноиндустрията един човек се нуждае от още 300, за да постигне дори нещо незначително", каза Бълок.

Церемонията беше организирана в чест на новия филм на актрисата "Гравитация", в който тя играе астронавтка, изгубена в Космоса. Бълок заяви, че за нея било чест да участва в 3D трилъра на Алфонсо Куарон, но допълни, че почитателите й може да се изненадат.

"Не мисля, че хората са готови за Сандра Бълок в 3D без никакъв грим, което се случва в този филм, но това беше важна част от историята. Познавате режисьора Алфонсо, нямам думи да изкажа колко е невероятен. Той работи по филма пет години и щеше да работи още по него, ако можеше", разказа Бълок.

Тя не спести ласкавите си коментари и за партньора си в лентата Джордж Клуни. "Той е приятел, обожавам го. И двамата имахме напълно ново преживяване, след като смятахме, че сме преживели всичко".

Премиерата на "Гравитация" ще бъде на 4 октомври.