Краят на лятото наближава, a с него и краят на сезона в най-посещаваната дестинация по българското Черноморие Cacao Beach Club.

Финалното парти ще се състои на 27 август, а гост на клуба ще бъде един от легендите в хаус музиката за всички времена Sandy Rivera. Заедно с него, на сцената ще видим и българският диджей Deso.

Както и да гледате на него, вие познавате Sandy Rivera. Може да знаете текста на “Finally”, да сте чували някоя от многобройните му зашеметяващи продукции или пък миксовете, които оглавяват класациите в последните 15 години. Във всеки случай, вие сте чували името му и почти сигурно е, че поне веднъж сте танцували под звуците на музиката му.

Като един от най-уважаваните продуценти на редица поколения, Sandy Rivera заема сигурно място в света на хаус музиката и дансингът е мястото на което той триумфира. Използвайки името си, както и прякора, с който е познат “Kings of Tomorrow”, той влага една несравнима креативност в творчеството си като съчетава многобройни стилистични влияния преминаващи от нестихващ хаус, през тек и фънк бийтове, до R&B елементи. Тази дарба безспорно прави Rivera артиста, без когото световната хаус сцена щеше да бъде значително по-еднообразна.

Сега, във втората половина на 21 век, името Sandy Rivera означава много повече от една колекция от записи – много повече от „хаус“. Той е един легендарен звук, разделен в различни жанрове, който минава отвъд границите на познатото и кара хората да слушат внимателно.

Билети за партито тръгват в продажба в понеделник (15 август) и могат да бъдат закупени в мрежата на EVENTIM и билетните каси в бензиностанции ОМV в цялата страна.

За поредна година Cacao Beach Club остави хилядите си фенове доволни, със сезон изпълнен с качествена музика, танци и красиви изгреви на плажа. Някои от най-запомнящите се партита бяха тези с участието на гости като Metodi Hristov & Gallya, Nakadia, Cosmic Boys, Citizen Kain и Third Son. Не по-назад останаха и July Morning, откриването на клуба, заедно с Olivier Giacomotto & Kiko, както и събитията на Metropolis и Renesanz. И разбира се, акцента на лятото беше сложен върху най-мащабният фестивал за електронна музика у нас SOLAR SUMMER 2016.