Финалистката от първия сезон на „Х Фактор” Сани Алекса призна пред Венета Райкова, че шведският й приятел я пребива за втори път. Освен физическото насилие чужденецът упражнявал и психически тормоз. „Все обясняваше, че роклята не ми стои добре, но като чуеше, че аз се харесвам, направо избесняваше. Той не обича самостоятелни жени”, анализира българката по скайп връзка в предаването „Горещи срещи” Първото брутално насилие се случило преди няколко месеца. Тогава Сани се обадила на брат си, който веднага извикал линейка.

Нашенката била настанена в болница, но после се върнала при бияча си от любов. „Имахме и хубави моменти. Вече съм на 36 години, мислех повече за семейство и деца, а не за музика. Предупредих го обаче, че ако ужасът се повтори ще разкажа на всички и ще го напусна завинаги”, сподели изпълнителката. При първият инцидент любовникът й бил арестуван, но скоро пуснат. Затова сега Сани смята да си извади ограничителна заповед, за да гарантира сигурността си. Тя в момента живее в къщата на баща си, но се чувства доста зле след побоя. „Много ме боли главата, пък и не мога да спя”, обясни изпълнителката. Тя не скри, че е в депресия, но благодари за помощна и съпричастието на свои колеги като Жана Бергендорф, Рут Колева, Калин Вельов.

Българката се кълне, че няма да се върне за нищо на света при насилника си, както е постъпила при първия побой. "Искам да се прибера в България, но бившето ми гадже ми взе паспорта”, обясни тя.