Най-чаровната певица в музикалното риалити "Х фактор" – Сани, е единствената дама, която стигна до финалите заедно с Богомил и Рафи.

Тя не смята десетте години, прекарани по кораби и барове в Скандинавия, за някакъв професионален успех, а за печелене на насъщния.

След като се върнала в родния Пловдив, нямала особени шансове за изява, освен да пее по клубовете или да се присъедини към фолк империята "Пайнер".

Преди да влезе в "Х фактор", била толкова отчаяна, че се лекувала с антидепресанти. Нямала пари за шопинг, имала семейни проблеми и разлъка на любовния фронт.

"Все попадах на женкари и побойници. Удряли са ме, при това здраво. Имах дори спукано ребро. Не бих позволила да ме командват и да ме превръщат в слугиня в кухнята... Обичам да си глезя мъжа, но когато аз реша", признава Александра пред журналистката Пепа Йорданова.

Участието на смуглата пловдивчанка в "Х фактор" й донася не само призово място, но и нова любов с Пламен от "Voice of Boys". Седемгодишната разлика във възрастта им уплашила Алекс. Дълго време тя все била с по-големи мъже и приемала връстниците си като деца. Затова сега приема с приятна изненада отношенията си с Пламен. "Аз съм дива, чувствителна, емоционална. Той е по-уравновесен и по-разумен, нищо че е по-малък", признава Алекс. Двамата се разбират добре, макар и да са различни характери. Ако нещата продължават да се случват между тях, вероятно ще си наемат обща квартира в София и ще планират заедно живота си.

Певицата смята, че да има щастливо семейство и деца е най-важното за нея, а едва после идва кариерата.

За фигурата си споделя: "Постоянно съм на кантара. Но, винаги съм като бременна хлебарка. Представям си като родя каква ще стана. Трябва да кажа на Пламен да събира пари за пластичен хирург", шегува се Сани.  Тя била и много суетна: "Тежък случай съм. Луда съм по обувки и гримове. Сега разбирам, защо напоследък съм толкова вкисната. Защото нямам пари да по-вършея по магазините. Претенциозна съм и много самокритична. Мъжът до мен може да ми говори колко съм страхотна, а аз да си мисля: "Да, бе... я ме виж колко съм дебела, грозна... " Откакто се помня съм гладна и дебела. Аз цял живот нищо не ям. Ето днес хапнах пилешка пържола, първото ми ядене от три дни. И пак все едно съм глътнала топка. Имам бавен метаболизъм, лениви черва. Затова съм все нервна, защото все съм гладна. Мечтая си да открия доктор, който да ме излекува и да започна да ям нормално. Знам, че трябва да спортувам. И ходя на фитнес, стига да имам пари. Дай да бъдем честни. Няма грозни жени, а има неподдържани. А поддръжката струва пари."

Противно на множеството слухове по неин адрес, тя държи да се знае, че няма черна кръв в жилите си. Втората жена на баща й била креолка, затова и има брат мулат. Собствената си екзотична визия трудно може да обясни, както и увлечението си по черната музика.

Що се отнася до гаджетата й, Александра твърди, че е много ревнива и затова не може да бъде с богат мъж.

"Когато се прибрах от чужбина, все ме питаха с някоя мутра ли ходя. Имала съм визия на такива момичета, много направена. Но мъж с много пари никога няма да бъде само мой. А ти казах, че съм ужасно ревнива. Само да погледне встрани и ще му извадя очите. А и няма да ме уважава и сигурно ще ме шамаросва. Естествено, ако го обичам и не знам че е богат, е друга работа. Но не ми се е случвало. Все се влюбвам в бедни и аз трябва да им давам пари. Но аз съм патологичен случай. Когато мъж ми дава подаръци, забивам глава в земята и умирам от срам. Не мога да взема пари от никого. Когато работех в пиано бар и ми даваха бакшиши, се дърпах като опарена. Музикантите как не ме набиха, не знам."

Парите за нея означават "спокойствие и уют": "И да мога да си позволя да имам деца. Защото не мога да си представя да родя дете, а да не мога да му купа нормална храна, играчки, дрешки, да го пратя в добро училище. Парите са спокойствие. Всички искаме едно и също, няма какво да се лъжем. Пари, кариера, спокойствие".

За конфликта със Стела от риалитито Сани казва:

"В "X Factor" сме като едно семейство. С хубавите, но и с лошите страни на съвместното съжителство. Още от първия ден със Стела си допаднахме, станахме много близки. Непрекъснато я подкрепях, говорих й да е по-уверена в себе си, да бъде по-силна. Но като обичаш някой човек, това не означава да премълчаваш грешките му. Дори напротив. Опитах се да й обясня, че с този непрекъснат театър отблъсква зрителите. Не ме послуша и когато на елиминацията ревна, просто вдигнах ръце от нея. Писна ми и да мълча. Тя не е точно такава, за каквато се представя. Доста хард е. Толкова за конфликта ни със Стела. Жалко за таланта й."

Досие:

- Метаболизмът на Александра се увредил от лекарство, доставено от Германия, с което трябвало да лекува бронхиалната си астма, пише blitz.bg. Като тийнейджърка хапчетата така повлияли всички телесни процеси, че Алекс станала 85 кила. Кожата й се нацепила от напълняването, имала и проблеми със сърцето. Отслабнала от любов едва в 11 клас.

- За да не пълнее, Сани решила да не пие вода, понякога един литър й стигал за цяла седмица.

- 20-годишния си юбилей красавицата празнувала на Канарските острови.

- По време на чужбинската си кариера се пропила и косата й започнала да капе. После се разболяла от булимия и повръщала всичката храна, която консумирала.

- Първият мъж, с когото живяла, редовно я пребивал, въпреки че тя готвела, чистела, перяла му чорапите и дори ги гладела.

- За двете години, в които живее в България, Сани изхарчила всичките си спестявания от живота по скандинавските барове и корабите и се преместила да живее при майка си.

- Бившият й приятел я зарязал още на първия кастинг за "Х фактор"

- Един от страховете на Александра е, че седем години по-младият Пламен, с когото се залюби в музикалното риалити, може да я смени един ден за по-млада.

*Сани и Пламен

Снимки: Bulphoto