Най-добрата българска състезателка в зимните спортове Александра Жекова си търси гадже.

Чаровната сноубордистка, която вдигна цялата нация на крака с драматичното спускане и петото място на олимпиадата, беше концентрирала всичките усилия за добро представяне в Сочи.

През последните няколко месеца тя остави на заден план личния си живот и дори е отрязала няколко мераклии.

Саня преживя тежко раздялата с дългогодишното гадже Алекс Пулин-Чъмпи. Чаровникът също е една от най-големите звезди в мъжкия сноуборд. Двамата се хванаха през 2009-а, след като се харесват по време на състезания от Световната купа, пишат от bgdnes.bg



Те изживяваха бурен романс, а в сноуборд средите се заговори за тежка сватба. Родителите на австралийския мачо дори подкрепиха българката на олимпиадата във Ванкувър, където тя се контузи. Те бяха хванати от фотографи да викат за Жекова от трибуната и да размахват плакат с нейното име.
Австралиецът изкара романтично лято с новата си приятелка Елиди Влуг

Бащата на красавицата - Виктор, също беше харесал кандидат-зетя. Таткото помагаше с целия си майсторлък за предсъстезателната подготовка на бордовете на Пулин. Жеков се слави като най-добрия ваксмайстор от треньорите и неговите съвети се ползват от всички.

Продължителните периоди без физически контакт заради участия по състезания и почти ежегодната подготовка за тях влошиха връзката между влюбените сноубордисти.

Романсът приключи в края на 2012-а. Българката, която пази много ревностно личния си живот, използва раздялата, за да вложи допълнителни усилия в подготовката за олимпиадата в Сочи.

В същото време Алекс Пулин, който има собствена музикална група, заби ново гадже. Украшението на звездата се казва Елиди Влуг и е модел на бански костюми. 21-годишната сладурана пристигна в Сочи, за да подкрепя своя любим в мъжкия сноубордкрос. Двамата са заедно около година.