Бонимир и Sanny Alexa ще промотират "Тук-там" на 28 октомври. Песента разказва за "спомени от лятото", които ще ни топлят и през студените дни.

Режисьор, оператор и креативен директор на видеото е Костадин Кръстев - Коко, а режисьор на дигиталната постпродукция - Алекс Марков - AnnDi, пише signal.bg.

Музиката е на бийтмейкъра Деян Асенов - DeYan. Песента е миксирана и мастерирана от Тодор Чорбов - ТОТО студио.

Бонимир и Sanny Alexa се запознават по време на участие в родния им град Пловдив и решават да направят нещо заедно. Хитовата колаборация "Тук-там" е вече факт. Клипът е заснет в Creative Hall Studio в рамките на 16 часов снимачен ден. В лентата участват момичетата от балет "FAME" и модела Маргарита Спасова. Стилист е Августина Маркова - Тути, гримът е на Елиза Попова, а косите са на Деси от студио Fetish.

Sanny Alexa е един от най-успешните изпълнители от първия сезон на X Factor и вече има зад гърба си няколко хита - "В този клуб" (ft. Bobo), Imma model (с Touch Down) и "Зная как" (с F.O.).

Певицата напусна семейството на Virginia Records и подготвя няколко обещаващи хип-хоп проекта, зад които застава компанията FLASH Point.

"Тук-там" е дебют за Бонимир, който се занимава с музика още от дете. Пял е в Хора на пловдивските момчета и младежи "Стефка Благоева", а по-късно става солов изпълнител на поп и джаз школата "Нов музикален център". В момента Бонимир е студент "Поп и джаз изпълнителско изкуство" в ПУ "Паисий Хилендарски". Младият изпълнител издаде наскоро кавър на песента "Be happy" с Love Vibes.

Проектът "Тук-там" е продуциран от Бонимир Бонев под ексклузивния лиценз на мултимедийната и музикална компания FLASH Point, която е и ко-продуцент, разпространител и издател на песента и видеото.