Да се разходи из най-величествените забележителности на Рим бе сред задачите на Александър Сано по време на европейското му пътешествие тези дни.

След като прекара няколко дни в Барселона и Кан, актьорът се отправи към столицата на Ботуша, където прекара и няколко часа в компанията на италианската звезда Марко Д'Аморе. Познанството на двамата датира от ноември миналата година, когато в София се проведоха част от снимките на третия сезон на оборотния мафиотски сериал „Гомор“.

В новите серии Сано ще се сблъска именно с героя на Д'Аморе – Чиро Ди Марцио, чийто планове за мъст го отвеждат на територията на българския наркобос.

Терен на преговорите между двамата персонажи в края на миналата година даде известен столичен клуб в Студентски град. „Светлините са меки, интериорът – лъскав. На фона на това виждаме Чиро, но по какви дела е той в България, от екипа на сериала все още пазят в тайна”, пишат в италианския сайт за тв продукции talkyseries.it.

Новите епизоди на „Гомор“ поемат щафетата от финалните кадри на втори сезон, когато Чиро остана жаден за отмъщение срещу доскорошните си партньори дон Пиетро Савастано и сина му Джени. Дали Сано ще послужи като дясната му ръка в коварния план, ще разберем наесен, за когато е планирана премиерата на третия сезон на най-успешния тв експорт на Италия.

Да се впише в редиците на подземния свят на малкия екран не е новост за българския актьор, който в продължение на три сезона градеше имиджа на романтичния сводник Косъма в „Под прикритие“. „Гомор“ не е и първата чуждестранна продукция за идейния двигател на Братя Мангасарян. Заедно с Христо Шопов той се включи в полско-българския филм „Кербала”. В лентата двамата бяха представители на родната армия, която пристига като подкрепление на поляците срещу шиитските екстремисти.