Певицата Сантра посещава психотерапевт от около две години.

„Искам да уточня, че психологът не е майка ми, защото често ме питат дали тя ми помага“, отбелязва Сантра, без да се притеснява, че могат да я помислят за луда, пише sofiautre.bg.

„Терапията ти помага да решиш дълбоките проблеми, който те нараняват. Това е процес, в който човек осъзнава грешките си. Аз тръгнах на терапия, защото в началото получавах панически атаки. Спряха още на четвъртия месец, и то без хапчета. Много хора се сблъскват с този проблем. Всъщност психотерапията за мен е процес на порастване“, разказва певицата.

Тя се чувства най-спокойно в новия си дом - малък мансарден апартамент в центъра на София, който обитава от 7 месеца. Изпълнителката на „Изгрева и залеза“ харесала жилището от пръв поглед.

„Когато влязох в апартамента и видях, че има прозорец в антрето, и си казах: "Това е моето място". Въпреки че пространството е сравнително малко, около 53 квадрата, се чувствам перфектно тук“, споделя Сантра пред „Монитор“.

От малкото прозорче се вижда панорамна гледка на Витоша.

„Усещането да си влезеш вкъщи и да не ти свети изкуствена светлина и да виждаш планината е доста романтично“, обяснява певицата. За обзавеждането й помогнал интериорният дизайнер Йордан Ангелов, който успял да превърне малката площ в уютно местенце.

„Държах той да ми сложи идеите в ред и да направи нещата практични. Навсякъде е бяло. Има само една стена, която е тъмносиня. Няма никакви излишни цветове - акцент внася кухненският плот, който е кафяв. Бялото ми носи спокойствие, не знам защо бях си наумила, че искам бяла къща“, категорична е Сантра.